“Στηρίζουμε τις απευθείας επαφές παικτών-σωματείων”

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣΠ ενημερώνει για την απόφαση που πάρθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης για να στηριχθούν οι απευθείας επαφές των ποδοσφαιριστών με τις ομάδες τους για να βρεθεί λύση στο μισθολογικό ζήτημα, επικροτώντας, μάλιστα, όπως τονίζει, τις ομάδες που άνοιξαν διάλογο με τους παίκτες τους.

Αναλυτικά:

Συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/04) μέσω τηλεδιάσκεψης. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και οι χειρισμοί του ΠΑ.Σ.Π. σχετικά με το θέμα.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρος Νεοφυτίδης ανέλυσε όλες τις εξελίξεις των ημερών, δίνοντας έμφαση στις επαφές με την ΚΟΠ για συζήτηση του θέματος των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν ομόφωνα την στήριξη τους στους χειρισμούς του Εκτελεστικού Προέδρου για το όλο θέμα και ζήτησαν όπως συνεχιστούν με την ίδια διεκδικητικότητα οι ενέργειες στήριξης των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες στις οποίες πλέον έχει εισέλθει το άθλημα, λόγω της πανδημίας.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε όπως στηριχθούν οι απευθείας επαφές των ποδοσφαιριστών με τα σωματεία, για εξεύρεση λύσης πάνω στη βάση της πρότασης του ΠΑ.Σ.Π. για διευκολύνσεις στα συμβόλαια για την περίοδο μετά τις 15 Μαρτίου 2020.

Με την ευκαιρία, ο ΠΑ.Σ.Π. υπενθυμίζει ότι από την πρώτη στιγμή (κάτι που εκφράστηκε μέσα από τις προηγούμενες ανακοινώσεις του Συνδέσμου) στήριζε τον απευθείας διάλογο ανάμεσα στους παίκτες και τις ομάδες, με σκοπό να εξευρεθούν οι καλύτερες λύσεις για όλες τις πλευρές.

Ο Σύνδεσμος επικροτεί τις ομάδες που άνοιξαν αυτό το διάλογο με τους παίκτες, για εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτού συμβιβασμού. Ο ΠΑ.Σ.Π. παράλληλα υπενθυμίζει ότι παραμένει στη διάθεση όλων των μερών, για να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί, κάτι που ήδη συνέβη τις τελευταίες μέρες, με κάποιες ομάδες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy