Σκέψεις της UEFA να… κόψει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Ολλανδία

Κίνδυνος για την Βίλεμ, των Παυλίδη και Βρουσάι, να μην αγωνιστεί στο Europa League την επόμενη σεζόν και για το ολλανδικό πρωτάθλημα να έχει ένα λιγότερο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αμφίβολη μοιάζει η συμμετοχή της Βίλεμ στα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν.

Όπως αναφέρει η «Telegraaf», η ολλανδική ομοσπονδία ενημέρωσε με e-mail τις ομάδες πως οι θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμη και η UEFA αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη αφαίρεσης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την Ολλανδία, καθώς ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Φέγενορντ και Ουτρέχτη δεν διεξήχθη και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν το πέμπτο εισιτήριο για την Ευρώπη θα πήγαινε στην Ουτρέχτη αν κατακτούσε το Κύπελλο, ή θα το έπαιρνε η πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας.

Η ολλανδική ομοσπονδία αποφάσισε να το δώσει στην Βίλεμ, η οποία τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα ήταν στην 5η θέση καθώς θεωρεί πως για να βρίσκεται σε εκείνη την θέση εκείνη τη στιγμή, τα έχει πάει καλύτερα από άλλες ομάδες. Την ίδια ώρα, όμως, η Ουτρέχτη βρίσκεται πίσω της με τρεις βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο και κυνηγάει στα δικαστήρια την υπόθεση.

Την οριστική απόφαση για την συμμετοχή της Βίλεμ στα προκριματικά του Europa League ή ουσιαστικά της ομάδας της 5ης θέσης της βαθμολογίας θα την πάρει η UEFA και το σενάριο της αφαίρεσης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου από την Ολλανδία, είναι αρκετά πιθανό.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy