Ξεκινά έρευνα η Αστυνομία για το πρόστιμο στο Βουλευτή Κουλία για παραβίαση του Διατάγματος

Ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες έρευνας του συμβάντος με τον Βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται.

Το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή σημερινή ανακοίνωση του Βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία και δημοσιεύματα στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε σχέση με την έκδοση εξώδικου προστίμου τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλα πρόσωπα, για παραβίαση των Διαταγμάτων Περί Λοιμοκάθαρσης, αναφέρεται  ότι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην αντίληψη του Αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη το περιστατικό, ζήτησε και έτυχε σχετικής προκαταρτικής ενημέρωσης από τον αρμόδιο Αξιωματικό – Επόπτη.

Προστίθεται ότι στη συνέχεια έδωσε οδηγίες όπως γίνει σχετική έρευνα για σκοπούς πλήρους ενημέρωσης του για το περιστατικό και ως εκ τούτου, στο παρών στάδιο η Αστυνομία δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε αναφορά για το θέμα μέχρι την ολοκλήρωση της πιο πάνω έρευνας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, όλες οι ενέργειες της Αστυνομίας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, γίνονται με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, τονίζεται ότι, η Αστυνομία θα συνεχίσει τους αυστηρούς ελέγχους και όταν διαπιστώνονται οι οποιεσδήποτε παραβάσεις, θα προβαίνει σε καταγγελίες χωρίς καμία διάκριση και γίνεται για ακόμα μια ακόμα φορά έκκληση προς όλους, για πλήρη συμμόρφωση με τα σχετικά διατάγματα.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy