Νησιά Φερόε: «Ξεκινάμε 9 Μαίου αλλά χωρίς θεατές»

Στις 9 Μαίου ξεκινάει, όπως είναι γνωστό, το πρωτάθλημα στα Νησιά Φερόε.  Χθες αργά, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η ομοσπονδία ποδοσφαίρου των Νήσων Φερόε, ενώ ο εκπρόσωπός της  Χανς Έρικ Ντανιέλσεν, μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), τόνισε: «Το πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε  ξεκινά το Σάββατο, 9 Μαΐου. Αλλά οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν πίσω από κλειστές πόρτες». Ο αριθμός των αγώνων που θα παιχτούν χωρίς θεατές δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Δέκα σύλλογοι  αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, η πρώτη αγωνιστική του οποίου είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου και θα ολοκληρωνόταν τον Νοέμβριο.

Το αρχιπέλαγος 18 νησιών στο Βόρειο Ατλαντικό, τα Νησιά Φερόε έχουν  187 κρούσματα , εκ των οποίων τα 180  θεραπεύτηκαν. Έκλεισαν τα σύνορά τους στα μέσα Μαρτίου και εισήγαγαν μια σειρά περιοριστικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των σχολείων, τα οποία σταδιακά άρχισαν από τις 20 Απριλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy