Η UEFA δίνει νέα διορία στις λίγκες μέχρι τις 25 Μαΐου

Διορία σε Λίγκες και Ομοσπονδίες ως τις 25 Μαΐου, σχετικά με το πλάνο που προτίθεται να εφαρμόσουν, έδωσε η UEFA – Αναμονή και για το EURO.
Στις 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, με την ελπίδα να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων, ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ.
Έτσι, η διορία που έχουν πλέον οι Λίγκες για να παρουσιάσουν το πλάνο τους με ακριβείς ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης της φετινής περιόδου είναι η 25η Μαΐου, δηλαδή δυο μέρες πριν από την τηλεδιάσκεψη.
Επίσης, μέχρι και την 30η Απριλίου, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη, η UEFA θα περιμένει τις απαντήσεις από τις 12 πόλεις που έχουν αναλάβει να φιλοξενήσουν το Euro 2020, το οποίο αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021.
Η UEFA θέλει να γνωρίζει αν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά την κατάσταση σε αυτές τις πόλεις για να προχωρήσει στο σχεδιασμό της.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy