Στα άκρα οι σχέσεις ΑΠΟΕΛ και ΠΑΣΠ

Χοντραίνει η κόντρα του ΑΠΟΕΛ με τον ΠΑΣΠ, με τους ιθύνοντες στην ομάδα της Λευκωσίας να ζητούν νέες εξηγήσεις και αποδείξεις από τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ.

Το ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

 

Όπως αναφέραμε και χθες ως διοίκηση προχωρήσαμε σήμερα σε συνάντηση με τους αρχηγούς της ομάδας μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν πλήρως για όλη την απώλεια εσόδων που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα καθώς και για τις προβλεπόμενες οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν τους αμέσως επόμενους μήνες. Παρουσιάσαμε στους αρχηγούς της ομάδας μας, την επιστολή που λάβαμε από τον τηλεοπτικό μας παροχέα που λέει ακριβώς το αντίθετο αυτού που ανέφερε και σήμερα δημόσια στο ΡΙΚ, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ.

Παρουσιάσαμε επίσης της ενημέρωσης που τύχαμε περί μη καταβολής των δόσεων από την κύρια χορηγό εταιρεία στην αγωνιστική φανέλα καθώς και τις απώλειες εσόδων που προέκυψαν από τη μη διεξαγωγή των αγώνων σε εισιτήρια και σε πωλήσεις προϊόντων.

Μεταφέρθηκαν στους ποδοσφαιριστές όλα τα δεδομένα τόσο σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος όσο και στην περίπτωση πλήρους διακοπής του. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αρχηγούς της ομάδας μας για τη συζήτηση που υπήρξε μέσα σε κλίμα πλήρους κατανόησης”.

* Μπορούμε να στέλνουμε καθημερινά φωτογραφικό υλικό από τον Αρχάγγελο για όποιον επιθυμεί να μετράει τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον χώρο στάθμευσης. Κρίμα που απέτυχε η σημερινή προσπάθεια όμως κάθε μέρα θα είναι και μια νέα ευκαιρία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy