Παρί σε Νεϊμάρ: “Γύρνα στο Παρίσι”

Η άρση της καραντίνας στην Γαλλία αρχίζει στις 11 Μαΐου και η Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει από τον Νεϊμάρ και τους υπόλοιπους ξένους να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο Παρίσι.

Πρόσφατα, ο Νεϊμάρ δήλωσε ότι του λείπουν οι συμπαίκτες του και η Παρί Σεν Ζερμέν. Και άμεσα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα έχει την ευκαιρία να το αποδείξει και εμπράκτως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», ο γαλλικός σύλλογος ήρθε σε επαφή με τους ξένους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από το Παρίσι στην αρχή της καραντίνας, ζητώντας τους να επιστρέψουν.

Στην Γαλλία, η άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού θα αρχίσει στις 11 Μαΐου και η Παρί περιμένει τους ξένους να έχουν επιστρέψει μέχρι τότε, ώστε να περάσουν τις απαραίτητες 14 ημέρες της καραντίνας στα σπίτια τους, προτού αρχίσουν οι προπονήσεις, για την επανέναρξη της Ligue 1.

Εκτός από τον Νεϊμάρ, η Παρί επικοινώνησε ακόμα με τους Τιάγκο Σίλβα, Έντινσον Καβάνι, Κέιλορ Νάβας, Τίλο Κέρερ και Έρικ Μαξίμ Σουπό Μοτίνγκ, ώστε να επιστρέψουν στην Γαλλία.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy