Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της επιδημιολογικής ομάδας με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία για την επόμενη μέρα σε σχέση με τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας, που είχε σήμερα στο Προεδρικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η επιδημιολογική ομάδα της Κυβέρνησης.

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 10 το πρωί με θέμα μελέτης την οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό πριν από την αυριανή έγκριση της από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη με την επιστημονική ομάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που έγινε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Σεντώνας είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνάντηση με τα μέλη της επιστημονικής ομάδας για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες και οι Υπουργοί Υγείας και Οικονομικών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε, κατά τη σύσκεψη, τις θέσεις και τις απόψεις των μελών της επιστημονικής ομάδας επί του πλάνου που ετοίμασε η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σημειώνω ότι οι προτάσεις των επιστημόνων έχουν ληφθεί υπόψη και κατά τη διαδικασία καταρτισμού του όλου πλάνου από τη Διυπουργική Επιτροπή η οποία συνεκτίμησε όλα τα επιστημονικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα.

Αποφάσεις επί του θέματος θα λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο κατά την αυριανή του συνεδρία και αμέσως μετά θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τις αποφάσεις αυτές».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy