Επανεκκίνηση 21 ή 28.6 αποφασίστηκε στη Ρωσία

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αρχίζει να «ζωντανεύει» και πάλι μετά το lockdown σε όλα τα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (πλην βεβαίως της Λευκορωσίας). Το τελευταίο… σημάδι «επανεκκίνησης» ήρθε από τη Ρωσία, όπου η ρωσική ομοσπονδία, σε τηλεδιάσκεψη που είχε τη Δευτέρα (27/04) με τις επαγγελματικές ομάδες, αποφάσισε να ξεκινήσουν εκ νέου τα πρωταθλήματα στις 21 ή 28 Ιουνίου.
Το πρωτάθλημα της «Premier Liga» σταμάτησε στην 22η αγωνιστική (16 Μαρτίου), με τη Ζενίτ στην 1η θέση με 50 βαθμούς και τις Κράσνονταρ και Λοκομοτίβ Μόσχας ισόβαθμες στη 2η θέση με 41 βαθμούς. Η ομοσπονδία ενημέρωσε πως σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, θα ανακοινώσουν στις αρχές του επόμενου μήνα το «πρωτόκολλο επιστροφής» και το πότε θα επιτραπεί στις ομάδες να ξεκινήσουν ξανά προπονήσεις. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να επιλυθεί, αφορά τους ξένους παίκτες των συλλόγων που έχουν ταξιδέψει στις πατρίδες τους και δεν μπορούν (επί του παρόντος) να επιστρέψουν στη Ρωσία, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που είχαν επιβληθεί από την κυβέρνηση. Για την ώρα δε, παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξουν εκ νέου τα σύνορα της Ρωσίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy