“Ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα μετά την πανδημία και να παλέψω για να πάρω θέση βασικού”

Την απογοήτευσή του για τον απειροελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Πάτρικ Πρότσεκ, που έπλεξε το εγκώμιο του Βοζίνια και αποκάλυψε ότι παρότι ήθελε να φύγει ως δανεικός τον περασμένο Γενάρη, η ΑΕΛ δεν έκανε αποδεκτό το αίτημά του.

«Σίγουρα είμαι απογοητευμένος με την παρουσία μου φέτος, όπως κάθε αναπληρωματικός που έχει φιλοδοξίες. Ανανέωσα το συμβόλαιο μου πέρσι και έλπιζα να έχω πιο ενεργό ρόλο. Αυτή η σεζόν είναι διαφορετική, παίζω ελάχιστα. Ο βασικός τερματοφύλακας είναι ο Βοζίνια, ο οποίος δεν κάνει λάθη, οπότε είναι δύσκολο να μπω στην ενδεκάδα. Σε γενικές γραμμές υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ μας, και η ομάδα ακούει καλά λόγια για το αμυντικό κομμάτι», είπε ο Πρότσεκ και μετά την αναφορά στο δημοσίευμα για την άρνηση της ΑΕΛ να τον παραχωρήσει ως δανεικός τον Γενάρη, μετά από αίτημά του, πρόσθεσε:

«Στα πρώτα ματς της σεζόν δεν πήγαμε καλά, όμως σταματήσαμε να βλέπουμε το παρελθόν. Εάν δεις την προηγούμενη σεζόν και συγκρίνεις υπάρχει μια απογοήτευση. Κερδίσαμε το Κύπελλο, ήμασταν στις πρώτες ομάδες, παίξαμε στο Γιουρόπα. Αυτή την σεζόν όμως η ομάδα άλλαξε, έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες όμως έχουμε φιλοδοξίες ακόμη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα μετά την πανδημία και να παλέψω για να πάρω θέση βασικού. Θέλω να το απολαύσω και να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy