Κορονοϊός: Οι γάμοι δεν θα είναι όπως πριν (video)

Μεγάλες αλλαγές φέρνει στην ζωή μας ο κορονοϊός και οι γάμοι δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Πλέον οι καλεσμένοι θα είναι το πολύ 250, ενώ θα υπάρχουν αντισηπτικά σε εκκλησίες και τραπέζια.

Από τις 4 Μαΐου αναμένεται η ζωή μας σιγά-σιγά να μπαίνει και πάλι σε έναν φυσιολογικό ρυθμό, χωρίς ωστόσο να φύγει από αυτή ο κορονοϊός. Έτσι τα μέτρα προφύλαξης θα συνεχίσουν να υπάρχουν, ενώ θα αλλάξουν πολλά πράγματα όπως οι γάμοι. Όπως αναφέρει το STAR, στους γάμους οι καλεσμένοι δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τους 250.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική διαφορά σε σχέση με όσα γνωρίζουμε. Στις εκκλησίες αλλά και στα τραπέζια των δεξιώσεων θα υπάρχουν αντισηπτικά, ενώ τα τραπέζια θα είναι μακριά το ένα με το άλλο. Θα υπάρξουν και αλλαγές στο πως θα γίνεται ο χορός, καθώς δεν μπορεί να γεμίζει η πίστα όπως έχουμε συνηθίσει, ενώ το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως πλέον οι άνθρωποι που ασχολούνται με την συγκεκριμένη δουλειά, αναφέρουν πως οι γάμοι δεν θα γίνονται μόνο Σάββατο, αλλά και τις υπόλοιπες μέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ στο 11′ του βίντεο:

gazzetta.gr

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy