“Κάναμε σεξ με τον Ρόντμαν παντού στο γήπεδο”!

Ο Κάρμεν Ηλέκτρα… έκλεψε τις εντυπώσεις στα νέα επεισόδια του Last Dance και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντένις Ρόντμαν.

Ο Ρόντμαν παντρεύτηκε την Κάρμεν Ηλέκτρα το 1998, όταν είχε ζητήσει ένα… διάλειμμα από τους Μπουλς, κάτι που έκανε έξαλλο τον Μάικλ Τζόρνταν, όπως ανέφερε ο ίδιος στο «The Last Dance». Οι δυο τους οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας στο Λας Βέγκας, αλλά εννέα ημέρες μετά ο ίδιος έκανε αίτηση για ακύρωση του γάμου, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται πέντε μήνες αργότερα.

Η ίδια πάντως παραχώρησε συνέντευξη στους Los Angeles Times όπου προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

«Μία μέρα, όταν οι Σικάγο Μπουλς είχαν ρεπό, ο Ντένις μού είπε ότι είχε μια έκπληξη για μένα. Μου κλείνει τα μάτια και ανεβαίνουμε στη μοτοσυκλέτα του. Όταν τελικά μου βγάζει το μαντήλι από τα μάτια, είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο κεντρικό γήπεδο. Ήταν τρελό όλο αυτό, σαν δύο παιδιά που βρίσκονταν σε μαγαζί με γλυκά. Τρώγαμε παγωτά από το ψυγείο και κάναμε σεξ σχεδόν παντού -στην αίθουσα φυσικοθεραπείας, στο γυμναστήριο. Προφανώς και στο γήπεδο».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy