Προτείνει πέντε αλλαγές ως τα τέλη του 2021 η FIFA!

Ως… απάντηση προς τον κορωνοϊό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία θέλει να επιτρέψει προσωρινά σε όλες τις ομάδες πέντε, αντί για τρεις, αλλαγές στα παιχνίδια!

Την τελική απόφαση επί του θέματος αναμένεται να πάρει το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου (IFAB), όντας το μόνο αρμόδιο όργανο ικανό να υιοθετήσει προτάσεις για νέους κανονισμούς. Ωστόσο, η έγκριση της σκέψης αυτής θεωρείται πολύ πιθανή!

Η αγγλική εφημερίδα «The Sun» ήταν η πρώτη που ανέφερε τα πλάνα της FIFA, σημειώνοντας ότι πίσω από την απόφαση αυτή της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κρύβεται το «βαρύ» πρόγραμμα και οι αυξημένες χρεώσεις που αναμένεται να προκύψουν για τους παίκτες, μετά την επανέναρξη της δράσης.

Παράλληλα, μετά από αίτημα του γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων DPA, η FIFA ανακοίνωσε σήμερα ότι διοργανώσεις όπως η γερμανική ποδοσφαιρική Λίγκα (DFL) μπορουν να ενσωματώσουν το νέο κανονισμό στις υπάρχουσες διοργανώσεις.

Όπως επίσης και σε εκείνες που ξεκινούν φέτος και ολοκληρώνονται στα τέλη του 2021, ενώ στις διεθνείς διοργανώσεις η τροποποίηση στις αλλαγές θα αφορά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021.

Αν υποτεθεί ότι και η UEFA θα συμφωνήσει με την πρόταση αυτή, λοιπόν, επιπλέον αλλαγές μπορει να επιτραπούν και στο αναβληθέν για το 2021, EURO 2020. Όπου, σε περίπτωση παράτασης, θα μπορεί να γίνει μια ακόμα αλλαγή.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy