Κανείς δεν ξεχνάει τον Νάσο… (pics)

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Νάσο Κωνσταντίνου, θυμίζοντας το τι έγινε σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια και οδήγησε στο θάνατο του 24χρονου Κύπριου.

Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης και του θανατηφόρου, όπως αποδείχθηκε, χτυπήματος από διερχόμενο αυτοκίνητο είχε συγκλονίσει την φίλαθλη κοινή γνώμη.

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια η τυφλή οπαδική βία οδηγούσε τον Νάσο Κωνσταντίνου στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου, όπου πάλεψε για επτά μέρες, αλλά άφησε την τελευταία πνοή στις 4 Μαΐου του 2017, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει το αδικοχαμένο «αετόπουλο», πρώτος ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε τη φωτογραφία του Κύπριου φίλου του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια νίκη της ομάδας του μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Νάσου, το ίδιο έκανε και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ με αναρτώντας μια φωτογραφία του στα social media, με την λεζάντα: «Για πάντα μαζί μας».

f

 

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy