«Ιταλικό» πρέσινγκ στην Κ. Ζακχαίου: Tι λέει η ίδια – «Ανεβαίνει επίπεδο η Εθνική»

Στο στόχαστρο τριών ιταλικών ομάδων  βρίσκεται η Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρικός, μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της κυπριακής πετόσφαιρας, φαίνεται να κίνησε το ενδιαφέρον τριών ιταλικών ομάδων των Μόντσα, Κούνεο και Σκαντίτσι. Η Κατερίνα που από το 2017 βρίσκεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς δεν αποκλείεται να εγκαταλείψει φέτος τον  Πειραιά και να βρεθεί στην χλιδή του Καμπιονάτο στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της.

Η ίδια μίλησε στην ιστοσελίδα www.volleyball.org.cy και ανέφερε για το ενδιαφέρον από την Ιταλία:

«Ακομα ανήκω στον Ολυμπιακό μέχρι να τελειώσει επίσημα το πρωτάθλημα. Υπάρχει ενδιαφέρον από εξωτερικό. Ναι υπάρχει ενδιαφέρον και από  την Ιταλία αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Είμαι σε καραντίνα τώρα θέλω να περάσει όλο αυτό και μετά θα κοιτάξω τι θα γίνει με το μέλλον μου».

Η Κατερίνα πώς βιώνει την πσνδημία του κορωνοϊού; Λέει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ; «Ειναι δύσκολα τα πράγματα.. Δυστυχώς είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση επειδή αν δεν βρεθεί θα είναι πρόβλημα παγκοσμίως».

Η 20χρονη πετοσφαιρίστρια ερωτήθηκε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή; «Προχθές ήρθα Κυπρο. Επαναπατρίστηκα και είμαι σε καραντίνα σε ξενοδοχείο για 14 μέρες. Γυμνάζομαι όσο μπορώ».

Η γνώμη για την Εθνική

Η Κατερίνα στη συνέντευξη αυτή δεν άφησε ασχολίαστο το κεφάλαιο Εθνική ομάδα όπου αποτελεί βασικότατο στέλεχος και ελπίδα για το μέλλον. «Η εθνική Κύπρου να τελευταία χρόνια ανεβαίνει επίπεδο. ‘Οπως είδαμε παίζουμε σε καινούργιες  διοργανώσεις και είναι πολύ θετικό. Επίσης είναι θετικό ότι κρατάμε τον βασικό κορμό της ομάδας. Πρέπει όμως να  ανέβουν στην Εθνική  και τα νέα ταλέντα του Κυπριακού βόλεϊ έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία στο επίπεδο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy