Υπουργός Υγείας Ισπανίας: «Δεν ξέρω αν θα έχουμε ποδόσφαιρο πριν από το καλοκαίρι»

Ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, Σαλβαδόρ Ίγια, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα, πριν από το καλοκαίρι.

 

Ο αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ισπανία πέφτει σταδιακά, αλλά αυτός δεν σημαίνει ότι μπορεί να παρθούν βιαστικές αποφάσεις, σε ότι έχει να κάνει με την επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση στην χώρα.

Ο Υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ίγια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πριν από το καλοκαίρι, η αρχή του οποίου ορίζεται, βάσει ημερομηνιών, στις 20 Ιουνίου.

«Δεν μπορώ να πω τώρα αν το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει πριν από το καλοκαίρι. Θα ήταν μια τεράστια απερισκεψία από την πλευρά μου» επισήμανε ο Ίγια, υπενθυμίζοντας ότι «υπάρχει ένα πρωτόκολλο υγείας το οποίο εφαρμόζει το Υπουργείο για κάθε ομαδική ενασχόληση, επομένως σε αυτό εντάσσεται και το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση, όταν υπάρξει η απόφαση για επανεκκίνηση, τίποτα δεν θα είναι ίδιο με πριν».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy