Τον θέλει και η Τορίνο!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Τορίνο είναι η νέα ιταλική ομάδα που μπαίνει στο κάδρο των ενδιαφερόμενων για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα.

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Ίντερ για τον Κώστα Τσιμίκα, έρχεται η Τορίνο να πάρει την θέση της. Ετσι, η Νάπολι δεν είναι και πάλι μόνη για τον Έλληνα αριστερό μπακ.

Μάλιστα, στον ιταλικό Τύπο, τονίζεται πως ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Μάσιμο Μπάβα, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και την έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος.

Συγκεκριμένα τονίζεται,

«Μια από τις λύσεις που εξετάζει ο Μάσιμο Μπάβα για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού είναι ο Κώστας Τσιμίκας, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Είναι γεννημένος το 1996 και παίζει ως αριστερός μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται επίσης η Νάπολι και ίσως δούμε ένα ιταλικό ντέρμπι.

 

Είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς παρότι είναι 24 ετών έχει ήδη πολύ μεγάλη εμπειρία, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ανδρών. Εχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και η αξία του στο transfemarkt αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy