Η φύση κερδισμένη από την πανδημία και τα άγρια ζώα γεμίζουν τις μεγάλες πόλεις(video)

Η φύση έχει καταφέρει να αναπνεύσει σε μεγάλο βαθμό λόγω της καραντίνας σε όλες τις χώρες και οι εικόνες με άγρια ζώα σε μεγάλες πόλεις δεν σταματούν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ο κορονοϊός έχει γίνει εφιάλτης για τον πλανήτη, καθώς όλες οι χώρες δεν σταματούν να μετρούν θύματα, έχοντας επιβάλλει lockdown προκειμένου να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού. Αυτό το lockdown έχει κάνει τον πλανήτη να αναπνεύσει και τα άγρια ζώα έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους στις μεγάλες πόλεις.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει καγκουρό στους δρόμους της Αδελαΐδας, αλιγάτορες στη Νότια Καρολίνα, ελέφαντες στη Ταϊλάνδη, θαλάσσιοι ελέφαντες στους δρόμους της Λα Πλάτα, πρόβατα να παίζουν σε παιδική χαρά στο Ράγκλαν της Βρετανίας, πιγκουίνους να περπατούν στη Νότια Αφρική. Πραγματικά ένα βίντεο που δείχνει στον απόλυτο βαθμό την αλλαγή που υπάρχει στην φύση μετά την καραντίνα.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy