Πάμε για οριστική διακοπή!!!

Όπως οι περισσότερες πληροφορίες κάνουν λόγο, οι πιθανότητες οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος υπερτερούν έναντι της συνέχισης της αγωνιστικής δράσης. Ήδη οι πιέσεις προς την κυβέρνηση για την οριστική διακοπή όλο και φουντώνουν με τις πλείστες των ομάδων να θέλουν αυτή τη διακοπή.

Αν εξαιρέσουμε τον Άρη από τη Β΄κατηγορία, όλες οι άλλες ομάδες θέλουν διακοπή του πρωταθλήματος αφού θα γλυτώσουν το οικονομικό κόστος και όχι μόνο. Οι έξι ομάδες του δεύτερου γκρουπ ήδη με επιστολή ζήτησαν τη διακοπή. Τώρα ποιοι θα διαβαθμιστούν αλλά και ποιοι θα ανέβουν εναπόκειται στην ΚΟΠ, με μια πολύ καλή λύση να παραμείνουν οι ομάδες 12 χωρίς διαβάθμιση και χωρίς να ανέβει κάποια από τη Β΄κατηγορία και τελειώνει το όλο ζήτημα.

Όσον αφορά το γκρουπ της πρώτης εξάδας, τρεις ομάδες δεν θα έλεγαν όχι στη διακοπή υπό όρους. ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ η καθεμιά για τους δικούς της λόγους υποστηρίζει περισσότερο τη διακοπή. Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνας διακηρύσσουν ότι θέλουν συνέχιση των αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά η ουσία είναι ότι θα βολεύονταν κι αυτές με τη διακοπή, εννοείται ότι η καθεμιά για τους δικούς της λόγους, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο σημερινό μας άρθρο, δείτε ΕΔΩ.

Γιατί το κουράζεται κύριοι το θέμα. Χωρίς απονομές, χωρίς διαβάθμιση και προβιβασμούς, οριστική διακοπή και πάμε Σεπτέμβρη από την αρχή. Άλλωστε στο οικονομικό κομμάτι συμφέρει όλους!!! Υπάρχει και το προηγούμενο της Ολλανδίας χθες(24/4) με την οριστική διακοπή, ενώ η ΟΥΕΦΑ ήταν κι αυτή ξεκάθαρη με τις διακοπές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy