“Η Μπαρτσελόνα δεν ασχολείται τώρα με τον Νεϊμάρ και τον Λαουτάρο”

Τη γνώμη του ότι η Μπαρτσελόνα, αυτό το διάστημα, δεν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις είτε με τον Νεϊμάρ είτε με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, εξέφρασε ο πρόεδρος της La Lga, Χαβιέ Τέμπας.

Λόγω των όσων γίνονται, εξαιτίας του κορονοϊού, οι μεταγραφικές κινήσεις των «μπλαουγκράνα» έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Λίγκα, Χαβιέ Τέμπας.

Η Μπαρτσελόνα έχει στο στόχαστρο της, τους Νεϊμάρ και Λαουτάρο Μαρτίνες, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει». Ο Τέμπας σε  ψηφιακό συνέδριο «Adea Conecta» που πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Στελεχών της Αραγονίας, τόνισε πως η Μπαρτσελόνα ασχολείται με το πως θα ολοκληρωθεί η χρονιά και θα περιοριστεί η οικονομική ζημιά.

«Δεν είναι αλήθεια πως η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται κάποια ακριβή μεταγραφή. Δεν διαπραγματεύονται. Είναι πολύ περισσότερο επικεντρωμένοι στο πότε θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, παρά στις υπογραφές ακριβώς μεταγραφών. Θα υπάρξουν κινήσεις, αλλά καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν ασχολείται με αυτά τούτη τη στιγμή. Ασχολούνται με το πώς θα ολοκληρωθεί η χρονιά και θα περιοριστεί η οικονομική ζημιά. Τα πάντα έχουν σταματήσει. Και η κουβέντα για τον Νεϊμάρ και τον Λαουτάρο. Έμεινα έκπληκτος που ορισμένοι το συνεχίζουν, δεν υπάρχει καμία κίνηση της Μπαρτσελόνα σ’ αυτό το κομμάτι».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy