Ξέσπασε ο Ζιγιέχ για το πρωτάθλημα Ολλανδίας: «Τι μα@@@@@ς ακούω»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Χακίμ Ζιγιέχ για όσα ακούγονται μετά την απόφαση να διακοπεί χωρίς πρωταθλητή η σεζόν στην Ολλανδία και δεν δίστασε να τα… χώσει σε όσους αμφισβητούν την κυριαρχία του Άγιαξ έναντι της Άλκμααρ.

Η απόφαση της Ολλανδικής Ομοσπονδίας για πρόωρο τερματισμό στη σεζόν άφησε μετέωρο τον τίτλο του πρωταθλητή στη χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία. Αυτή η είδηση προκάλεσε δυσφορία στις τάξεις κυρίως των δύο «μονομάχων» για την κούπα, Άγιαξ και Άλκμααρ που με την αναστολή της δράσης βρίσκονταν «χέρι-χέρι» στην κορυφή, με τον Αίαντα να υπερισχύει στην διαφορά τερμάτων. Πολλοί, ωστόσο, τάχθηκαν υπέρ της ΑΖ για δίκαιη πρωταθλήτρια, καθώς είχε επικρατήσει εντός κι εκτός έδρας του Άγιαξ στη σεζόν.

Όλα αυτά φάνηκε να έχουν ενοχλήσει τον Χακίμ Ζιγιέχ, ο οποίος σε συνέντευξη στην ολλανδική «AZ», έδωσε απαντήσεις στους επικριτές της ομάδας και μάλιστα με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

«Ελάτε τώρα, τι ανοησίες άκουσα. Είμαστε έτσι κι αλλιώς στην κορυφή, όλες αυτές οι ιστορίες για την ΑΖ ότι το άξιζε περισσότερο επειδή μας νίκησε δύο φορές εντός εκτός… Δηλαδή η διαφορά γκολ που ισχύει πάντα, δεν μετράει τώρα; Μα@@@@@ς, φυσικά. Πως πήρε το πρωτάθλημα η PSV το 2007; Ακριβώς, για ένα γκολ διαφορά. Σίγουρα δεν είμαστε επίσημα πρωταθλητές και θα προτιμούσα να το έχουμε κατακτήσει στο γήπεδο, αλλά αν πρέπει να διαλέξεις μια ομάδα για πρωταθλητή τότε προσωπικά θα ήταν ο Άγιαξ»

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy