Επαφές Παναθηναϊκού με Απόστολο Γιάννου 

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι ο Απόστολος Γιάννου σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday.

Ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται ο Απόστολος Γιάννου σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday.

Σύμφωνα με αυτό, ο Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον παίκτη πριν περίπου δύο εβδομάδες για να του γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Ο Γιάννου στη συνομιλία του με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού του επεσήμανε ότι η επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από την ΑΕΚ Λάρνακας το ερχόμενο καλοκαίρι και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ρόκα επεσήμανε στον 30χρονο άσο πως είναι στις σκέψεις του το ενδεχόμενο απόκτησής του αλλά του υπογράμμισε ότι στην περίπτωση που προκύψει μια πρόταση από άλλη ομάδα να την λάβει υπόψη του καθώς ακόμη δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν θα μπορεί να προχωρήσει σε πρόταση από τον Παναθηναϊκό με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο.

Να θυμίσουμε πως ο Ρόκα γνωρίζει τον Γιάννου καθώς εκείνος μεσολάβησε για την απόκτηση του στην ΑΕΚ Λάρνακας όταν ήταν εκεί τεχνικός διευθυντής.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy