“Είμαι ο μεγαλύτερος loser όλων των εποχών…”

Σε μία παράδοξη και απρόσμενη εξομολόγηση καριέρας, ο Πάολο Μαλντίνι απαρίθμησε τους χαμένους τελικούς σε Champions League, Μουντιάλ, EURO, Διηπειρωτικό.

Με 26 τίτλους και τους 5 εξ αυτών Πρωταθλητριών/ Champions League, σε μία ανυπέρβλητη σε αριθμούς και εικόνες καριέρα, τον Πάολο Μαλντίνι μόνο ηττοπαθή δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις. Ωστόσο, παραδόξως, αν και με αρκετή δόση χιούμορ, το έκανε από μόνος του. Σε ένα Instagram live με τον Μπόμπο Βιέρι, ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός εξήγησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του τον πιο loser ποδοσφαιριστή όλων των εποχών:

«Είμαι ο πιο ηττοπαθής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Σίγουρα πήρα πολλούς τίτλους. Πήρα 5 Ch. League, αλλά έχασε και 3 τελικούς. Ακόμα 3 Διηπειρωτικά, αλλά και έναν ημιτελικό και έναν τελικό Μουντιάλ, έναν τελικό EURO ναι θα μπορούσα να συνεχίσω και με άλλα», ήταν η επική ατάκα του του παντοτινού capitano της Μίλαν, ο οποίος θυμήθηκε και το πόσο μετάνιωσε που δεν πήγε με την Ιταλία στο Μουντιάλ της Γερμανίας:

«Όταν το 2006 ο Μαρτσέλο Λίπι με κάλεσε για το Μουντιάλ, του απάντησα αρνητικά, καθώς λίγο καιρό πριν είχα ανακοινώσει ότι σταματάω από την Εθνική και δεν θα ήταν σωστό. Όταν όμως κατακτήσαμε τον τίτλο στο Βερολίνο, σκέφτηκα ότι ξεκάθαρα τελικά είμαι άτυχος».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy