Όταν η κίτρινη λαοθάλασσα πλημμύρισε το ΟΑΚΑ (video)

Η ιστορία έγραψε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση όλων των εποχών. Κι αυτό έγινε πριν από ακριβώς δέκα χρόνια καθώς περίπου 30.000 φίλοι του Άρη βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το ημερολόγιο έγραφε 24 Απριλίου 2010 όταν ξεκίνησε ένα απίστευτο κομβόι λεωφορείων με οπαδούς του Άρη με προορισμό το ΟΑΚΑ. Χρειάστηκε μάλιστα να δοθεί ειδική άδεια από το Υπουργείο Συγκοινωνιών για να εξυπηρετηθούν οι χιλιάδες φίλοι του Άρη  καθώς θα διένυαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, επιβιβασμένοι σε περισσότερα από 300 πούλμαν, πολλοί επέλεξαν επίσης να μετακινηθούν με τα δικά τους ΙΧ.

Ο στόχος ήταν διπλός. Οι φίλοι του Άρη ήθελαν να γράψουν ιστορία με τη μεγαλύτερη (σε αριθμό φιλάθλων) οπαδική μετακίνηση στην ιστορία και το κατάφεραν καθώς οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου πλημμύρισαν από μια λαοθάλασσα (περίπου) 30.000 οπαδών της ομάδας. Ο δεύτερος στόχος δεν υλοποιήθηκε καθώς ο Άρης δεν κατάφερε να ξορκίσει τον κακό δαίμονά του στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 κι έτσι δεν στέφθηκε από επιτυχία η απόπειρα επιστροφής στους τίτλους.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy