Στοχ και Σφιντέρσκι «έφαγαν» πρόστιμο για προπόνηση στην καραντίνα!

Ο Μίροσλαβ Στοχ αποκάλυψε σε Μέσο της πατρίδας του ότι μαζί με τον Σφιντέρσκι αναγκάστηκαν να πληρώσουν πρόστιμο καθώς τους σταμάτησε η Αστυνομία όταν τους αντίκρισε να κάνουν γυμναστική και δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα!

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport.aktuality.sk», ο Σλοβάκος άσος του «δικεφάλου του βορρά» ανέφερε:

«Ο διάδρομος που χρησιμοποιώ στο σπίτι έσπασε και λόγω Πάσχα, δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει τεχνικός για να τον επιδιορθώσει. Έτσι αποφάσισα μαζί με τον Πολωνό συμπαίκτη μου στον ΠΑΟΚ, τον Κάρολ Σφιντέρσκι να βγούμε για τρέξιμο και να ακολουθήσουμε μια μεγάλη διαδρομή στην πόλη στην παραλία, δίπλα στη θάλασσα. Είχα όμως ξεχάσει να στείλω το απαραίτητο μήνυμα για την άδεια μετακίνησης και ούτε είχα μαζί μου το διαβατήριο μου.

Ο Σφιντέρσκι είχε στείλει κανονικά το μήνυμα, ωστόσο δεν είχε μαζί του την ταυτότητα του.

Εκείνη την ημέρα μας σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί. Μας επέβαλαν πρόστιμο και μας ζήτησαν να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί την επόμενη φορά. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κανείς εκεί τριγύρω και πως μόλις είχαμε τελειώσει την προπόνηση μας».

 

Επιπλέον, ο Στοχ μίλησε και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Στην περίπτωσή μου είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα συμβεί. Ένιωσα κάποια στιγμή ότι δεν ήμουν στα σχέδια του προπονητή. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι έτσι. Φυσικά, το σέβομαι. Θα δούμε τι θα φέρνουν οι επόμενοι μήνες. Αλλά η τρέχουσα κατάσταση απέχει πολύ από την ιδανική και θα ήθελα να μπορέσω να λύσω αυτά τα προβλήματα το καλοκαίρι…».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy