Στέλνουν Δικαστήριο 14 πιστούς της Ερήμης – Τους εντόπισαν από τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα

Δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν την Αστυνομία πιστοί που  παραβίασαν τα διατάγματα και μετέβησαν στη Μονή Αγίου Γεωργίου στη Λεμεσό για εκκλησιασμό.

Μιλώντας στο OMEGAlive o Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι στο χώρο της Μονής εντοπίστηκαν οχήματα και μέσω της διερεύνησης των οχημάτων η Αστυνομία ταυτοποίησε 14 πρόσωπα.

Τα πρόσωπα που ταυτοποιήθηκαν  αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες μετά από πληροφορία για παρουσία πιστών στη θεία λειτουργία.   μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν  στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Σπηλαίων της κοινότητας Ερήμη, μετά από έρευνες δεν εντοπίστηκαν πιστοί ωστόσο εντοπίστηκαν τα οχήματα τους.

Μάλιστα το απόγευμα σημειώθηκε ένταση  καθώς αριθμός κατοίκων της περιοχής έφτασε στο σημείο ζητώντας από τα μέλη της αστυνομίας  να αποχωρήσουν.

omegalive.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy