“Οι επόμενες 3-4 μέρες θα είναι πάρα πολύ καθοριστικές για την εξέλιξη του πρωταθλήματος”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα(24/4) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις χθεσινές αποφάσεις της UEFA: «Η στάση μας παραμένει όμως αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι μια απόφαση η οποία θα ληφθεί από ένα σωματείο. Είναι απόφαση η οποία αφορά την ολότητα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι πρέπει να παρθεί το συντομότερο μια συλλογική απόφαση για να ξεκαθαρίσει αυτό το σκηνικό και να προχωρήσουν οι σύλλογοι για την επόμενη μέρα».

Αν έτυχαν ενημέρωσης από την ΚΟΠ τα σωματεία: «Σιγά σιγά γίνονται πιο συγκεκριμένα τα σενάρια για την ολοκλήρωση της σεζόν σε όλες τις χώρες. Η ΚΟΠ θα μεταφέρει αυτά τα σενάρια στους προέδρους των ομάδων και ακολούθως θα ληφθούν οι αποφάσεις. Οι επόμενες 3-4 μέρες θα είναι πάρα πολύ καθοριστικές για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες έχουν περίπου την ίδια θέση. Κρατάνε μια πισινή και δεν μπορούν να βάλουν το χέρι τους στη φωτιά, περιμένουν τις εξελίξεις. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση η οποία πρέπει να ληφθεί σωστά δεδομένα. Ότι κι αν αποφασιστεί θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Αν παραμένει η θέση του Απόλλωνα για να κριθούν όλα στα γήπεδο: «Εννοείται ότι παραμένει. Ταυτόχρονα για να είμαστε σωστοί και δίκαιο, τα δεδομένα κάθε μέρα διαφοροποιούνται. Άρα, χωρίς να υπονοώ οτιδήποτε, διαφορετική στάση μπορούσε να κρατά ένα σωματείο πριν 15 μέρες και διαφορετική στάση 20 μέρες μετά μετρώντας τις απώλειες και τις ζημιές. Τα σωματεία θα έχουν κοινή γραμμή είναι λογικό, πάνω κάτω έχουν όλα τις απώλειες τους.»

Για το θέμα των τηλεοπτικών: «Όλα αυτά είναι παρεμφερή και ζωτικής σημασίας για όλους τους συλλόγους όμως θα πρέπει να περιμένουμε το πως θα πορευτούν οι ομάδες και πως θα γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές ομάδες.»

Για τα συμβόλαια των παικτών: «Δεν έχουμε μπει σε καμία απολύτως συζήτηση με τους παίκτες από τη στιγμή που υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα μπροστά μας. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο πως θα εξελιχθεί η φετινή χρονιά. Υποθετικά δεν μπορείς να συζητάς. Όλα τα δεδομένα διαφοροποιούνται αρνητικά ή θετικά κάθε μέρα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy