Στις φλόγες όχημα στο υπόγειο πολυκατοικίας στη Λεμεσό

Πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο πενταόροφης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στις 04.00 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο πενταόροφης πολυκατοικίας, στη Λεμεσό και για κατάσβεση της, ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ώρα 04.21.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστηκε εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκαν ελαφρά άλλα δύο οχήματα,  τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα πλησίον του εμπλεκόμενου στην πυρκαγιά οχήματος.

Ζημιές από τον καπνό έπαθε η βαφή του υπογείου και κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας.

Οι ένοικοι εκκένωσαν την πολυκατοικία μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς από μόνοι τους. Δεν κινδύνεψε κανένας.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε προληπτικός έλεγχος σε όλη την πολυκατοικία για τυχόν παγιδευμένα άτομα. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy