Η μάσκα θα είναι πλέον μέρος της ζωής μας!!!

Η αποστασιοποίηση, τα μέτρα υγιεινής και η μάσκα θα είναι πλέον απαραίτητο μέρος της ζωής μας μέχρις ότου εξαφανιστεί δια παντός ο κορωνοϊός, είπε στο ΚΥΠΕ, το μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής στο Υπουργείο Υγείας, Καθηγητής Μικροβιολογίας-Μοριακής Ιολογίας, Πέτρος Καραγιάννης.

Οι αποστάσεις και η μάσκα θα πρέπει, σημείωσε, να τηρούνται από όλον τον κόσμο στην κάθε του κίνηση είτε σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους είτε στον χώρο εργασίας του.

Είναι μια προϋπόθεση, ανέφερε, που πρέπει να υπάρχει στην ζωή μας βάζοντας ένα εμπόδιο στον ιό.

«Ναι μεν θα υπάρξουν χαλαρώσεις αν όλα βαίνουν όπως τα αναμένουμε τις επόμενες ημέρες, δηλαδή η καμπύλη να φθάσει και σε μηδενικά επίπεδα. Εκείνο που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι τα μέτρα προστασίας και αποστασιοποίησης συν μάσκες θα είναι στην ημερησία διάταξη. Δεν πρόκειται να σταματήσουν, είναι ο μόνος τρόπος για να μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στην επόμενη χαλάρωση. Χρειάζεται υπακοή από τον κόσμο. Θα είναι πλέον μέρος της ζωής μας, μέχρι να επανέλθουμε στην ομαλότητα», πρόσθεσε.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy