Ελσίνκι: «Θα μπουκάρω με τον Καλάθη στο Νομισματοκοπείο»! (gTV)

Διαμαντίδης ή Σπανούλης; Ντράζεν ή Γκάλης; Αντετοκούνμπο ή Χάρντεν; Ο Ελσίνκι απαντά στα μπασκετικά διλήμματα του gazzetta.gr και εξηγεί πως θέλει να έλθει στην Ελλάδα για την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Αν ο Ντάρκο Πέριτς είχε υπερφυσικές ικανότητες το 2017 ώστε να μπορεί να προβλέψει την απήχηση που θα είχε το Casa de Papel τα επόμενα χρόνια, τότε ήταν αρκετά κερδοσκόπος αφού γνώριζε, έστω σιωπηλά πως ό,τι κι αν κάνει από εδώ και ύστερα σε μια καριέρα που μοιάζει με πεδίο δόξης λαμπρό, αυτός ο ρόλος θα τον ακολουθεί για πάντα. Αυτός ο θηριώδης και καλοκάγαθος τύπος με τη γενειάδα και τα αμέτρητα τατουάζ μπορεί πλέον να γυρνάει όταν τον φωνάζουν Ελσίνκι, αποτελώντας βασικό γρανάζι στο σχέδιο του Profesor και επιβεβαιώνοντας πως κάποιοι άνθρωποι είναι απαραίτητοι για να κάνουν τις βρωμοδουλειές.

Το Casa de Papel έβαλε στην εξίσωση μια κόκκινη στολή, τη μάσκα του Νταλί και το Bella Ciao και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό! Όταν λοιπόν δεν μπουκάρει στο Νομισματοκοπείο και την Τράπεζα της Ισπανίας και αφού τη σκαπούλαρε από την κρεμάλα του Γκαντία, ο Ντάρκο Πέριτς παίρνει… σβάρνα τα γήπεδα μπάσκετ (Σέρβος γαρ, λογικό κι επόμενο)! Στο προφίλ του στο Instagram, κάπου ανάμεσα στις φωτογραφίες με τη Ναϊρόμπι, τον Μπερλίν, τον Παλέρμο και τα άλλα παιδιά, ξεχωρίζουν κι αυτές με τον Νίκολα Μίροτιτς, τον Όντι Νόρις, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Νεϊμάρ!

Αφού, λοιπόν η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου του Casa de Papel… έριξε την πλατφόρμα του Netflix, ο Ελσίνκι μίλησε στο gazzetta.gr και κλήθηκε να απαντήσει σε μια σειρά από βασανιστικά μπασκετικά διλήμματα, ξεκαθάρισε πως θέλει να έλθει στην Αθήνα για την Ακρόπολη και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και μιλάει για τον παίκτη που μπορεί να τον ενσαρκώσει στην Τέλεια Ληστεία!

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης

Επιμέλεια video: Παύλος Σφενδυλάκης

Cover Photo: Μαριλίζα Κοντογεώργου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy