“Είναι κοντά στον Ολυμπιακό ο Σλούκας”

Πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό είναι ο Έλληνας γκαρντ σύμφωνα με έναν από τους πιο αξιόπιστους Τούρκους δημοσιογράφους.

Το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε και ότι μάλιστα είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ισμαΐλ Σενιόλ.

Μιλώντας στο «beinsports» για όλα τα θέματα που απασχολούν το άμεσο μέλλον της Φενέρμπαχτσε και κυρίως αυτό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκανε μια σύνδεση με τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας ότι το μέλλον του Έλληνα γκαρντ είναι συνυφασμένο με αυτό του Σέρβου και πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την απόκτησή του.

«Ο Κώστας Σλούκας είπε πολλά ενδιαφέροντα στον ελληνικό Τύπο. Αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μείνει, είπε ότι θα φύγει. Από όσο ξέρω είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό», είπε ο Τούρκος συνάδελφος.

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνονται και τα σενάρια που έχουν προκύψει στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, ότι τελικά δεν είναι καθόλου απίθανο ο Ολυμπιακός να πετύχει τελικά την επιστροφή του αριστερόχειρα γκαρντ.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy