Χασάν: «Έχω πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα, δεν ξέρω αν θα μείνω στον Ολυμπιακό»

Στο γεγονός πως έχει δεχτεί πρόταση από ένα εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στάθηκε ο Αχμέντ Χασάν σε αιγυπτιακά Μέσα.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακό τόνισε στους συμπατριώτες του πως υπάρχει ρήτρα 2.500.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και αυτήν τη στιγμή ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στον Πειραιά.

Αναλυτικά: 

«Έχω δεχτεί μια πρόταση από ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Παράλληλα, όμως, υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο μου, σύμφωνα με την οποία αν καταβληθούν 2.500.000 ευρώ μπορώ να πάρω κανονική μεταγραφή από την Μπράγκα στον Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω ακόμα για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, γιατί οι αγωνιστικές δραστηριότητες έχουν ‘παγώσει’, αλλά, σε περίπτωση που η δράση επιστρέψει, θα υπάρξουν συζητήσεις.

Υπάρχει, πάντως, ενδιαφέρον από το κλαμπ για να με κρατήσει και μίλησαν με τον ατζέντη μου. Δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Αυτήν τη στιγμή θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και είμαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας, του Ολυμπιακού».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy