Ο ΑΠΟΕΛ θέλει και τον Μπρούνο Γκάμα!

Εκτός του Λίντσεϊ Ροζ για τον οποίον ο ΑΠΟΕΛ σκοπεύει να καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του, η κυπριακή ομάδα εκδήλωσε ενδιαφέρον και για τον Μπρούνο Γκάμα του οποίου το συμβόλαιο λήγει στα τέλη Ιουνίου.

Φαίνεται ότι δύο πρωτοκλασάτοι παίκτες του Άρη βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Έλληνας προπονητής του ΑΠΟΕΛ θέλει διακαώς την απόκτηση του Λίντσεϊ Ροζ και προς αυτήν την κατεύθυνση προβλέπεται να κατατεθεί πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του παίκτη.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν όμως ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και για τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακή σεζόν φέτος, το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους» λήγει στα τέλη του Ιούνη και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής με τον Άρη στις συζητήσεις που έγιναν για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Πορτογάλο παίκτη, περιέγραψε το πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί σε οικονομικό επίπεδο και προφανέστατα επιδιώκει τη συνεργασία μαζί του.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy