Ομπράντοβιτς: “Καμία πρόταση ανανέωσης, προτεραιότητά μου να συνεχίσω στη Φενέρ”

Επίσημη θέση αναφορικά με τα σενάρια που έχουν γραφτεί για το μέλλον του πήρε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Καμία πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Φενέρ δεν έχει στα χέρια του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος με δήλωσή του, τονίζοντας παράλληλα ότι μέχρι τον Ιούνιο, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να μιλήσει με άλλη ομάδα.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η προτεραιότητά του και επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον τουρκικό σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω αυτή η ανακοίνωσή μου να βρίσκει όλους τους ανθρώπους υγιείς κι εύχομαι όσοι παλεύουν να έχουν ταχεία ανάρρωση. Ο λόγος που δεν έχω τοποθετηθεί δημοσίως τον τελευταίο καιρό είναι η τρέχουσα κατάσταση που μας αφορά όλους. Από τη στιγμή που διακόπηκε η δράση και οι προπονήσεις, είμαι σε διαρκή επαφή με τον general manager και τους ανθρώπους της διοίκησης, μαζί με το προπονητικό σταφ και τους παίκτες. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι όλοι να έχουν την υγεία τους. Γνωρίζω πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασης και γι’ αυτό είμαι σε στενή επαφή με όλους, ώστε να αξιολογώ τι είναι το καλύτερο να κάνουμε.

Σχετικά με τη δική μου κατάσταση, θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Είμαι προπονητής της Φενέρμπαχτσε μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και ο,τι κάνω αυτή τη στιγμή, το κάνω πάντα αφοσιωμένος στο καλό της Φενέρμπαχτσε. Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας, πρέπει να πω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα μου ή από άλλη ομάδα. Δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου μέχρι τώρα. Επίσης, ήθελα να τονίσω ότι έχω μία αρχή ζωής και ποτέ δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα, ενώ δεσμεύομαι με συμβόλαιο σε άλλη. Όλες οι πληροφορίες γύρω από το όνομά μου είναι αναληθείς και fake news. Για να είμαι ξεκάθαρος, προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην Φενέρμπαχτσε και ήθελα να το μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy