“Να μην γυρίζει απο κανάλι σε κανάλι, να κάτσει την μπάλα κάτω ο ΠΑΣΠ”

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet και αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που προέκυψε με τον ΠΑ.Σ.Π.

Αναλυτικά:

“Δεν χειρίζεται σωστά την υπόθεση ο ΠΑ.Σ.Π, διότι λειτουργεί σε ένα καθεστώς γυάλινου σπιτιού, στο οποίο προσπαθεί να αγνοήσει τι συμβαίνει γύρω μας. Έπρεπε να παραδειγματιστεί από τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις της Κύπρου που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια απ΄ όλους. Ο ΠΑ.Σ.Π εάν θέλει να απορρίψει την πρόταση μας έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, απλά να προσέλθει στο διάλογο. Αν μείνουν απλήρωτοι οι παίκτες για το μισό Μάρτιο που δεν έχει πρωτάθλημα, για όλο τον Απρίλιο και ενδεχομένως για όλο το Μάιο… 2μιση μήνες πάνω στους 10, είναι 25%.

Ας έρθει ο ΠΑ.Σ.Π και να συζητήσει, η πλήρης απόρριψη και η προσπάθεια να δημιουργήσουμε εντυπώσεις κυκλοφορώντας από το ένα κανάλι στο άλλο και από την μια ιστοσελίδα στην άλλη και όποιος τολμήσει να πει κάτι να γίνεται αμέσως στόχος του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π, νομίζω δεν είναι η σωστή τακτική. Αν τα Σωματεία αφεθούν μόνα τους με τους παίκτες μπορεί να βρουν και καλύτερες λύσεις. Να κατεβάσει τη μπάλα κάτω ο ΠΑ.Σ.Π. Να γίνει ένας διάλογος. Ο διάλογος βοηθά στο να λύνονται τα προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω την απόρριψη της εισήγησης για διάλογο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy