Μάχη για τη ζωή, για τον άτυχο γεωργό που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 78χρονος, που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα με το γεωργικό του ελκυστήρα, ενώ καλλιεργούσε το χωράφι του, μεταξύ των κοινοτήτων Άρμου και Κονιών της Επαρχίας Πάφου. 

Χθες βράδυ διενεργήθηκε χειρουργική επέμβαση στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Πάφου, έναν σχεδόν μήνα μετά  την αναστολή των εργασιών των κλινικών του κρατικού νοσηλευτηρίου της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 78χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ χθες το απόγευμα καλλιεργούσε με τον γεωργικό του ελκυστήρα το χωράφι του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε δέντρο ελιάς με αποτέλεσμα να καταπέσει από το τρακτέρ και να τραυματιστεί στα πόδια. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο που κλήθηκε στη σκηνή  στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με τον δρ Ιωσήφ Μουτήρη, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του τραυματία και της αδυναμίας μεταφοράς του στο ΓΝ Λεμεσού, απεφασίσθει να χειρουργηθεί στο Νοσοκομείο Πάφου, το οποίο ως γνωστό παραμένει κλειστό.

Για τη χειρουργική επέμβαση του 78χρονου στο χειρουργείο του ΓΝ Πάφου ενημερώθηκε  αρμοδίως ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ, όπως είπε.

Την πολύωρη χειρουργική επέμβαση διενήργησαν οι επί καθήκοντι χειρουργός και ορθοπεδικός του Νοσοκομείου Πάφου, μαζί με ιδιώτη αγγειοχειρουργό (μέσω αγοράς υπηρεσιών)

Η κατάσταση της υγείας του 78χρονου, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου περιγράφεται ως κρίσιμη.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy