Θα συζητήσει και για το ζήτημα του VAR η ΟΥΕΦΑ

Η UEFA αναμένεται να τοποθετηθεί και για το ζήτημα του VAR στις διοργανώσεις της, στην κρίσιμη τηλεδιάσκεψη που θα λάβει χώρα εντός της ημέρας (23/4) για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν αποκλείεται το πιο σύγχρονο μέτρο της τεχνολογίας πιθανότατα να σταματήσει την εφαρμογή του για το άμεσο μέλλον σε Champions League και Europa League!
Σύμφωνα με το γαλλικό RMC Sport, στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωρίζουν πολύ καλά πως θα πρέπει να τηρηθούν στον απόλυτο βαθμό τα μέτρα ασφαλείας για την υγεία του καθενός όταν συνεχιστεί η ποδοσφαιρική δράση και οι διαιτητές φυσικά δεν εξαιρούνται.
Για τους συγκεκριμένους, υπάρχει η ανησυχία και η μέριμνα για την παρουσία τους στο κλειστό δωμάτιο απ’ όπου ελέγχεται το βίντεο με τον VAR, τον Assistant Var και τον άνθρωπο που βοηθάει με τις εικόνες.
Οι αποστάσεις των τριών τους είναι ελάχιστες και αυτό προκαλεί προβληματισμό, για τον οποίο το RMC Sport αναφέρει πως είναι ο λόγος για τον οποίο ίσως και ν’ αποφασιστεί να μην υπάρχει VAR στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν…
gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy