Η «παντελονάτη» κίνηση του Μπέλλου που έσωσε τις γυναίκες και έστειλε τον Ηλία σπίτι του(videos)

Μονομαχία μέχρις εσχάτων είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef μεταξύ Ηλία και Δημήτρη με τον δεύτερο να καταφέρνει τελικά να πάρει τη νίκη και να στέλνει οριστικά τον Ηλία σπίτι του.

Η παραγωγή μετά τις τρεις δοκιμασίες επιστροφής παλαιών παικτών στο σπίτι του Masterchef μέσα από τις οποίες κερδισμένοι βγήκαν Μαρλέν, Μαριάννα και Γιώργος, και ενώ όλα έδειχναν πως ο Ηλίας ήταν τελικά εκτός, αποφάσισε να του δώσει και μία τελευταία 4η ευκαιρία να εκτοπίσει οποίον παίκτη ήθελε και να πάρει τη θέση του στο παιχνίδι. Η αποστολή του ήταν να διαλέξει έναν παίκτη σε μαγειρική μονομαχία τους κανόνες της οποίας ωστόσο θα διάλεγε αυτός που θα επέλεγε.

Οι επιλογές του Ηλία ουσιαστικά ήταν είτε να διαλέξει κάποιον πιο αδύναμο -βλέπε Μαρία- για να σιγουρέψει την επιστροφή του στο παιχνίδι, είτε να το παίξει «ηρωικά» και φέρει στον πάγκο της μαγειρικής κάποιον ισάξιό του και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο τίποτα απ“ όλα αυτά δεν έγινε αφού, εμφανώς διστακτικός ο Ηλίας απευθύνθηκε στους παίκτες στον εξώστη και τους είπε όποιος θέλει ας κατέβει να μαγειρέψουν. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιγής, ήρθε η ανατροπή, με τον Μπέλλο να του προτείνει να είναι αυτός με τον οποίο θα μονομαχήσει -κίνηση που από τον σεφ Κουτσόπουλο χαρακτηρίστηκε «παντελονάτη». Η πρόκληση έγινε αποδεκτή από τον Ηλία και ο Δημήτης έχοντας την επιλογή των όρων της μονομαχίας διάλεξε τεστ δημιουργικότητας βάζοντας στο καλάθι ελάχιστα υλικά ανάμεσα στα οποία λευκή σοκολάτα και αγγούρι και ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη δυσκολίας για τον Ηλία στα πολύ ψηλά.

Τελικά οι δύο μονομάχοι έφεραν ενώπιον των κριτών δύο εκπληκτικά πιάτα, αλλά εκείνο του Μπέλλου όντας καλύτερο έκλεισε την πόρτα του σπιτού του Masterchef στον Ηλία, οριστικά.

Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy