Γκαλιάνι: “Δραματική κατάσταση, κάποιες ομάδες κινδυνεύουν με πτώχευση”

Απαισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είναι ο Αντριάνο Γκαλιάνι, τονίζοντας πως κάποιες ομάδες κινδυνεύουν με πτώχευση.

Ο επί πολλά χρόνια αντιπρόεδρος της Μίλαν και πλέον υπεύθυνος της Μόντσα την οποία έχει αγοράσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με δηλώσεις του αναφορικά με τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο λόγω του κορονοϊού ανέφερε: «Μόνο ο ϊός θα αποφασίσει το πότε. Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινήσουμε γιατί μία μέρα πρέπει να ξεκινήσουμε προπονήσεις και θα χρειαστεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες για να είναι όλοι έτοιμοι. Οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι λόγω της απώλειες των εσόδων και με τα χρέη που έχουν, κάποιες ομάδες κινδυνεύουν με πτώχευση. Θα είναι δραματική η κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να επιβιώσει σε μία διακοπή μεγάλης διάρκειας».

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy