Βγήκε από τη φυλακή λόγω κορονοϊού και σκότωσε την 9χρονη κόρη του

Ο Μουσλούμ Ασλάν βγήκε από τη φυλακή λόγω του περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού και δολοφόνησε την 9χρονη κόρη του.

Ο Ασλάν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, φυλακίστηκε πέρυσι αφού μαχαίρωσε τη σύζυγο του Ρούκιε στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας και αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Mirror, γράφουν ότι με το που βγήκε από τη φυλακή, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και προσπάθησε να απαγάγει τα τρία τους παιδιά. Το ζευγάρι τότε άρχισε να καυγαδίζει και ο Ασλάν χτύπησε μέχρι θανάτου την 9χρονη κόρη του, Κέιλαν. Έπειτα φέρεται να διέφυγε και συνελήφθη αργότερα σε ένα πάρκο.

«Ήταν βίαιος με τα παιδιά. Κρέμασε τη μεγάλη μου κόρη στον τοίχο και μετά τη χτυπούσε με ένα λάστιχο. Την άφησε αιμόφυρτη, πήρε ένα ταξί και εξαφανίστηκε» είπε η μητέρα των παιδιών.

Πηγήreader.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy