Ασθενής με κορονοϊό παντρεύτηκε την αγαπημένη του και λίγες ώρες μετά πέθανε

Ο άνδρας «έφυγε» από την ζωή λόγω του κορονοϊού, όμως λίγο πριν πεθάνει κατάφερε να παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του.

Ο κορονοϊός έχει μπει για τα καλά στην ζωή των ανθρώπων δημιουργώντας φόβο, ανασφάλειες, δυσκολίες και πολλά άλλα άσχημα που όλοι απεύχονται.

Ωστόσο, λόγω της τρέχουσας κατάστασης έχουν έρθει στο «φως» και ιστορίες που προκαλούν διάφορα συναισθήματα.

Όπως αυτή που δημοσίευσε το BBC, όπου ένας ασθενής με covid-19 παντρεύτηκε την γυναίκα της ζωής του λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Η ιστορία

Όταν η νοσηλεύτρια Sophie Bryant-Miles έφτασε για μια νυχτερινή βάρδια στο Ward One της Βρετανίας, της είπαν ότι ένας νεαρός άνδρας με πολλά προβλήματα υγείας ήταν ύποπτο κρούσμα κορονοϊού και δεν είχε πολλές πιθανότητες να ζήσει.

Εκεί ήταν και η επί 15 χρόνια αγαπημένη του, φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, δηλαδή γάντια, ποδιά, μάσκα κλπ.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ήταν μαζί τόσο καιρό, δεν είχαν καταφέρει να παντρευτούν αφού δεν είχαν τα χρήματα, ενώ οι συγκυρίες δεν ήταν ποτέ κατάλληλες.

Όταν η νοσοκόμα άκουσε την ιστορία τους θέλησε να κάνει κάτι και κάλεσε τον εφημέριο νοσοκομείου Joe Fielder ρωτώντας τον αν θα μπορούσε να παντρευτεί το ζευγάρι αμέσως.

Ο Τζο είπε ότι δεν γινόταν να κάνει μια νομικά δεσμευτική τελετή, αλλά θα μπορούσε να γίνει κάτι που να μοιάζει σαν γάμος.

Όπως είπε η Sophie Bryant-Miles, έφτιαξαν δαχτυλίδια από αλουμινόχαρτο, έφτιαξαν όρκους, ενώ το προσωπικό τραγουδούσε ύμνους και προσευχές.

Ο ασθενής καταλάβαινε τι γινόταν ενώ και οι δυο ήξεραν πως πρέπει να είναι ντυμένοι με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

«Ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι με αυτό που συνέβαινε», ανέφερε η νοσηλεύτρια.

«Κάναμε μια μικρή φωτογράφηση, όπως το ήθελαν. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε να φαίνεται όσο πιο αληθινό γινόταν, ενώ κόψαμε και κάτι σαν τούρτα. Εκείνη ήξερε ότι ήταν οι τελευταίες ώρες της ζωής του. Τουλάχιστον είχαν μαζί την τελευταία τους ανάμνηση», κατέληξε.

Σύμφωνα με τον εφημέριο ο ασθενής προσπάθησε πολύ να πει τα λόγια του και μερικές φορές δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

H στιγμή ήταν πολύ έντονη και όλοι συγκινήθηκαν.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy