Απόφαση UEFA: Έτσι θα δοθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν(pic)

Την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA να δώσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με βαθμολογικά κριτήρια, για όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν, αποκαλύπτει Άγγλος δημοσιογράφος.

Η πρώτη σπουδαία είδηση φαίνεται να προκύπτει από τις σημερινές κρίσιμες τηλεδιασκέψεις της UEFA, αναφορικά με το άμεσο μέλλον των πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ από τους «Times», Μάρτιν Τζίγκλερ, από τη σημερινή διαδικασία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, αποφασίστηκε πως για όσα πρωταθλήματα δεν ολοκληρώσουν τη σεζόν τους, πρώτα από όλα θα δοθούν κανονικά εισιτήρια για το Champions και το Europa League και δεύτερον αυτά θα δοθούν με βάση τη βαθμολογική κατάταξη.

Η άλλη σκέψη που υπήρχε για όσα πρωταθλήματα ήταν ανέφικτη η ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν, ήταν να δοθούν μεν εισιτήρια, αλλά αυτό δεν θα γινόταν με βάση τις θέσεις του πρωταθλήματος, αλλά με την κατάταξη των ομάδων στη βαθμολογία της UEFA.

Μένει πλέον να φανεί αν όντως επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και με τις ανακοινώσεις από την πλευρά της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy