Ακόμη τρεις συλλήψεις για την άγρια ληστεία σε πάρκο της Λεμεσού-Οι δύο ανήλικοι

Σε άλλες τρεις συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε το βράδυ της 20 Απριλίου, στη Λεμεσό, με θύμα 30χρονο.

Πρόκειται για ένα 15χρονο, ένα 17χρονο και ένα 20χρονο, εναντίον των οποίων είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 11μ.μ. της περασμένης Δευτέρας, ενώ ο 30χρονος, κινείτο με ποδήλατο, στον ποδηλατόδρομο του Γραμμικού Πάρκου, στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από εφτά νεαρούς άνδρες. Οι δράστες φέρονται να χτύπησαν τον 30χρονο και να έκλεψαν το πορτοφόλι του, που μεταξύ άλλων, περιείχε και χρηματικό ποσό.

Η σύλληψη των τριών προσώπων ανεβάζει τον αριθμό των συλλήψεων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, στις πέντε, αφού άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 17 και 16 χρόνων, είχαν συλληφθεί λίγες ώρες μετά τη διάπραξη της ληστείας. Για την ίδια υπόθεση είχαν κληθεί σε Αστυνομικό Σταθμό, δύο 13χρονοι, οι οποίοι αφού ανακρίθηκαν, στην παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας, επέστρεψαν στις οικείες τους.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy