Έτσι θα λειτουργούν εστιατόρια, καφέ και μπαρ: Aντισηπτικά, μάσκες και χωρίσματα (video)

Τι λένε ιδιοκτήτες για τις κατασκευές που θα κάνουν στους εξωτερικούς χώρους, προκειμένου να υπάρξει προστασία των πελατών.

Με αντισηπτικά, μάσκες, χωρίσματα και αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα αλλά και μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους θα ανοίξουν καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μετά την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό, οι πελάτες θα πρέπει να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας και κάποιους κανόνες όπως και τα ίδια τα καταστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως επίσημες ανακοινώσεις για τα καταστήματα εστίασης δεν έχουν γίνει, ωστόσο ιδιοκτήτες δηλώνουν  ότι προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.

Όπως είπαν, κατασκευάζουν χωρίσματα ανάμεσα στα τραπέζια, εξοπλίζονται με μάσκες, γάντια και αντισηπτικά για το προσωπικό τους, στο πλαίσιο της προστασίας όλων.

Συγκεκριμένα, πολλοί επιχειρηματίες σχεδιάζουν να χωρίζουν τα τραπέζια με χωρίσματα (ξύλινα ή πλεξιγκλάς), ενώ θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό στη διάθεση των πελατών.

Έχουν γίνει παραγγελίες για μάσκες και γάντια για το προσωπικό.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy