“Στις 28/4 παρουσιάζεται ολοκληρωμένη πρόταση στον ΠτΔ για χαλάρωση των μέτρων”

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας μίλησε στα ΜΜΕ μετά την Σύσκεψη στο Προεδρικό για την χαλάρωση των μέτρων.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

“Ο ΠτΔ ενημερώθηκε από τον Υπουργό Υγείας και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας για την κατάσταση της πανδημίας. Τα μέλη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα και αναφέρθηκαν σε τομείς της οικονομίας που θα μπορούσαν στην πρώτη φάση να επαναδραστηριοποιθούν καθώς και στα μέτρα χαλάρωσης στην διακίνηση των πολιτών. Επανέλαβαν ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός για να μην καταστρέψαμε όσα πέτυχε ο λαός μας.

Την Τρίτη 28/4 θα παρουσιαστεί από την επιστημονική ομάδα ολοκληρωμένη πρόταση για την πρώτη φάση χαλάρωσης των μέτρων προς τον ΠτΔ και την επομένη μέρα θα τεθούν προς έγκριση από το Υπουργικό.

Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης της πρώτης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων και τους τομείς της οικονομίας που θα επαναλειτουργήσουν”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy