Περισσότερα από ένα sms για μετακίνηση

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή σύσκεψη της επιστημονικής ομάδας και της Διυπουργικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατά τη σύσκεψη η επιστημονική ομάδα θα ενημερώσει για την πορεία του COVID 19 στην Κύπρο ενώ θα τεθούν επί τάπητος εισηγήσεις για σταδιακή χαλάρωση των μέτρων.

Η σύσκεψη με την Επιστημονική Ομάδα του Υπουργείου Υγείας, και των αρμοδίων Υπουργών για τον κορωνοϊό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 9.30 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Πρόεδρου Αναστασιάδη.

Η χαλάρωση των μέτρων θα γίνει σταδιακά σε φάσεις. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η Κυβέρνηση μελετά όπως επαναρχίσουν την λειτουργεία τους εργοτάξια αλλά και μικρές επιχειρήσεις με βάση όμως τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ μελετάτε και το ενδεχόμενο όπως επιτρέπεται στους πολίτες περισσότερο από ένα SMS το οποίο θα αφορά μετακινήσεις.

Πάντως οι όποιες εισηγήσεις, σκέψεις για χαλάρωση των μέτρων θα τεθεί ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου στις 29 Απριλίου, ενώ ωστόσο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy