Εξηγήσεις από Υπ. Εργασίας για τα πρόσθετα μέτρα – Ο λόγος που κάποιοι δεν πήραν ακόμη επίδομα(video)

Εξηγήσεις για τα πρόσθετα μέτρα στήριξης των εργαζομένων που εξήγγειλε χθες, έδωσε από το OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η υπουργός διευκρίνισε και τις διορθωτικές κινήσεις που θα γίνουν έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν τα πενιχρά επιδόματα που δόθηκαν σε κάποιους με βάση τους υπολογισμούς που έγιναν όπως προνοούσε η νομοθεσία.

Έχουμε αξιολογήσει τα στατιστικά δεδομένα της καταβολής των επιδομάτων και έχουμε δει ότι  αριθμός εργαζομένων έλαβε χαμηλό επίδομα. Στόχος είναι να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους για να τους  στηρίξουμε ακόμη περισσότερο.

Η Υπουργός εξήγησε και τον λόγο που αριθμός εργαζομένων δεν έχουν ακόμη πάρει καθόλου επιδόματα.

«Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη επιδόματα, υπάρχει ακόμα ένας αριθμός εργαζομένων στους οποίους ακόμη δεν ταυτοποιήθηκε ο αριθμός του λογαριασμού τους με τραπεζικό ίδρυμα. Την αίτηση την έχει υποβάλει ο εργοδότης. Σε αυτή την περίπτωση στέλνουμε μηνύματα στους εργοδότες για να μας  στείλουν τα σωστά στοιχεία των εργαζομένων τους. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί στο σύστημα. Έχουν δηλωθεί από τον εργοδότη, αλλά δεν εντοπίζονται στο σύστημα των κοινωνικών ασφαλίσεων. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν τα επιδόματα τους.

omegalive.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy