Έτσι θα επαναρχίσει η Bundesliga

Η Bundesliga ήθελε διακαώς να ολοκληρωθεί η φετινή διοργάνωση και όπως όλα δείχνουν, θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα επαναρχίσει, μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι αρμόδιες Αρχές στη Γερμανία, προσανατολίζονται στην επιστροφή στα γήπεδα από τον ερχόμενο μήνα και σήμερα, το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» αποκαλύπτει ποιές θα είναι οι προϋποθέσεις διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με τη σχετική οδηγία, ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που θα βρίσκεται στο γήπεδο, θα είναι 300 άτομα. Επίσης, δεν θα υπάρχουν παιδιά που θα συνοδεύουν τους παίκτες κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, ούτε φυσικά και οι μασκότ των ομάδων. Η παρουσίαση των αντιπάλων, θα γίνεται χωρίς χειραψίες και ομαδικές φωτογραφίες.

Παράλληλα, τα μέλη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα ελέγχονται αυστηρά και οι θέσεις που θα προορίζονται για φωτογράφους, θα είναι περιορισμένες. Οι δημοσιογράφοι που θα στέκονται στην άκρη του γηπέδου για λογαριασμό του κάθε ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, ενδέχεται να χρειαστεί να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με πιθανά συμπτώματα της Covid-19.

Τέλος, η γερμανική εφημερίδα, αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα, πως τα ξενοδοχεία που φιλοξενούν ομάδες θα πρέπει να υπόκεινται σε αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy