Λεμεσός: Δάσκαλοι διασκεύασαν το Bella Ciao για τους μαθητές τους εν μέσω καραντίνας!(video)

Οι εκπαιδευτικοί του Ε Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού Αγίου Ιωάννη ξαναχτύπησαν!!!

Μετά τη…χορευτική υποδοχή στα παιδιά την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς τον περασμένο Σεπτέμβριο (Δείτε την εδώ ξανά), βρήκαν έναν άλλο τρόπο τώρα να απευθυνθούν στους μαθητές τους στο Ε Δημοτικό Σχολείο, αλλά και στα παιδιά όλης της Κύπρου!

Στους πολύ δύσκολους καιρούς που διανύουμε με τον εγκλεισμό στο σπίτι λόγω της καραντίνας, ένας από τους πολλούς τομείς που δοκιμάζεται είναι και η παιδεία μας και κατ’επέκταση τα ίδια τα παιδιά που βίωσαν και βιώνουν,σκληρά στο πετσί τους, μια τεράστια αλλαγή στη ζωή και την καθημερινότητά τους!

Έτσι, με τη βοήθεια φίλων του σχολείου, Διευθύντριες, δάσκαλοι και προσωπικό του σχολείου, σκέφτηκαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα δικό τους τραγούδι – διασκευή του γνωστού τραγουδιού “Bella Ciao”, με το οποίο εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο τη στήριξή τους στα παιδιά, δίνοντάς τους μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας, χαράς και αγάπης, με την υπόσχεση της αντάμωσής τους σύντομα,στους σχολικούς χώρους!

Δείτε το Βίντεο:

 

cyprusnews.eu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy