Σε ποιες επιχειρήσεις και υποστατικά βρέθηκαν τα χθεσινά(20/4) κρούσματα

Ανακοίνωση σχετικά με τις περιπτώσεις θετικών κρουσμάτων σε επιχειρήσεις και υποστατικά εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Βάσει του Διατάγματος που θα αναφέρεται ως το περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για την παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ.16) του 2020, σε οποιαδήποτε επιχείρηση και/ή στο δημόσιο και/ή ευρύτερο δημόσιο τομέα και/ή στις Ανεξάρτητες Υπηρεσίες και/ή στις Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εντοπιστεί κρούσμα μόλυνσης από τον κορωνοϊό (COVID-19), εντός 24 ωρών, για σκοπούς δημόσιας υγείας, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει τις σχετικές λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το όνομα και τη διεύθυνση της επιχείρ ησης και/ή της υπηρεσίας του δημόσιου και/ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και/ή της Ανεξάρτητης Υπηρεσίας και/ή της Αρχής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ως εκ τούτου, το Υπουργείο Υγείας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό για τα ακόλουθα, που αφορούν στον εντοπισμό κρουσμάτων σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τον ιό SARS-CoV-2 που λήφθηκαν στις 20/04/2020:

–       ΚΕΔΙΦΑ Πάφου (Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου) Το άτομο εργάζεται στην αποθήκη της επιχείρησης.

–       Συσκευαστήριο παρασκευής σαλατών Eurofresh Fruit and Vegetables Ltd, Γέρι

Και τα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά και εργάζονται στους πιο πάνω χώρους απουσιάζουν από την εργασία τους από τις 15 Απριλίου 2020. Παρόλα αυτά, οι διευθύνσεις των δύο επιχειρήσεων ενημερώθηκαν από χθες για τον εντοπισμό θετικού περιστατικού COVID-19 στα υποστατικά τους και, βάσει των σχετικών Διαταγμάτων, προχώρησαν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy